Το Επιμελητήριο Φλώρινας προσκαλεί τις επιχειρήσεις -μέλη του...Το Επιμελητήριο Φλώρινας στα πλαίσια της συνεργασίας του με το Enterprise Greece προσκαλεί τις επιχειρήσεις -μέλη του που ανήκουν στον κλάδο τροφίμων και ποτών (πλην των αλκοολούχων) να συμμετέχουν στις Β2Β συναντήσεις με επιχειρήσεις από την Ιαπωνία και νότια Κορέα που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στην Θεσσαλονίκη 2 & 3 Ιουνίου 2016.


Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις να δηλώσουν την συμμετοχή τους στέλνοντας σχετικό e-mail στο Επιμελητήριο (eveflo@otenet.gr) μέχρι την Τρίτη 12-04-2016.
Φλώρινα, 07/04/2016
ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΑΠΑΛΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ

.

.

Χαιρετισμός Προέδρου Σάββα Σαπαλίδη

Χαιρετισμός Προέδρου Σάββα Σαπαλίδη
Σε μια δύσκολη συγκυρία για τις επιχειρήσεις και την οικονομία της χώρας δηλώνουμε παρών τολμώντας στα δύσκολα. Με διάθεση προσφοράς προς τα μέλη και τον τόπο μας δημιουργήσαμε συνεργασίες με πολλά ευρωπαϊκά επιμελητήρια. Με αίσθημα ευθύνης και προσφοράς ενημερώνουμε για θέματα της καθημερινότητας τους επαγγελματίες. Επιμορφώνουμε με ειδικά σεμινάρια τα μέλη μας. Δημιουργούμε προϋποθέσεις και ανάπτυξης στην Π.Ε Φλώρινας ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΛΜΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ...

Google+ Followers

@Επιμελητήριο Φλώρινας. Από το Blogger.

.

Αρχειοθήκη ιστολογίου