Με τον Πρόεδρο του ΕΒΕ κ Σαπαλίδη συναντήθηκε ο Βουλευτής Γιάννης ΑντωνιάδηςΟ Βουλευτής Αντωνιάδης Γιάννης επισκέφτηκε στις 25 Σεπτεμβρίου, 6:30 μ.μ τον πρόεδρο του Ε.Β.Ε. Φλώρινας κ. Σαπαλίδη Σάββα


Ενημερώθηκε από τον πρόεδρο ενδελεχώς για θέματα, προβλήματα και πρωτοβουλίες του Ε.Β.Ε., και κυρίως για τη σύναψη εμπορικών σχέσεων με τα όμορα κράτη, για τη δυνατότητα ανάπτυξης επιχειρηματικότητας και για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας στο νομό μας.


Συμφώνησαν ως προς την προτεραιότητα και συγκεκριμένα ως προς το τετράπτυχο, οδικοί άξονες- υποδομές, ΑΕΙ-ΤΕΙ, ΔΕΗ, αγροτικά, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο λυπηρό και συγχρόνως απογοητευτικό αποτέλεσμα της κρίσης που είχε ως επακόλουθο τη μείωση των επιχειρήσεων από 4.300 σε 3.700 περίπου. 
Τέλος, δεσμεύτηκαν να ξανασυναντηθούν αρχές Οκτωβρίου στα πλαίσια της συνάντησης όλων των φορέων για την προώθηση των ανωτέρω θεμάτων.

.

.

Χαιρετισμός Προέδρου Σάββα Σαπαλίδη

Χαιρετισμός Προέδρου Σάββα Σαπαλίδη
Σε μια δύσκολη συγκυρία για τις επιχειρήσεις και την οικονομία της χώρας δηλώνουμε παρών τολμώντας στα δύσκολα. Με διάθεση προσφοράς προς τα μέλη και τον τόπο μας δημιουργήσαμε συνεργασίες με πολλά ευρωπαϊκά επιμελητήρια. Με αίσθημα ευθύνης και προσφοράς ενημερώνουμε για θέματα της καθημερινότητας τους επαγγελματίες. Επιμορφώνουμε με ειδικά σεμινάρια τα μέλη μας. Δημιουργούμε προϋποθέσεις και ανάπτυξης στην Π.Ε Φλώρινας ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΛΜΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ...

Google+ Followers

@Επιμελητήριο Φλώρινας. Από το Blogger.

.

Αρχειοθήκη ιστολογίου