Επιτυχημένη η ημερίδα του ΕΒΕ Φλώρινας σε συνδιοργάνωση με την ΕΤΕΑΝ Α.Ε.Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ημερίδα που διοργάνωσε το επιμελητήριο Φλώρινας με την ΕΤΕΑΝ Α.Ε. 

Ο Πρόεδρος της ΕΤΕΑΝ κ. Γαλάτσιος, παρουσίασε τα ταμεία που διαχειρίζεται το ΕΤΕΑΝ και το "Εξοικονομώ κατ΄οικον" το οποίο ξεκινάει σε σύντομο διάστημα.
Μεγάλο το ενδιαφέρον και πλήθος κόσμου παρακολούθησε την ημερίδα.
Επίσης ο κ. Γαλάτσιος συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου πραγματοποίησε επίσκεψη και ενημερώθηκε από τον Πρόξενο μας στο Μοναστήρι (Bitola) κ. Καραλέκα για το οικονομικό και επενδυτικό περιβάλλον της γείτονα χώρας..

.

Χαιρετισμός Προέδρου Σάββα Σαπαλίδη

Χαιρετισμός Προέδρου Σάββα Σαπαλίδη
Σε μια δύσκολη συγκυρία για τις επιχειρήσεις και την οικονομία της χώρας δηλώνουμε παρών τολμώντας στα δύσκολα. Με διάθεση προσφοράς προς τα μέλη και τον τόπο μας δημιουργήσαμε συνεργασίες με πολλά ευρωπαϊκά επιμελητήρια. Με αίσθημα ευθύνης και προσφοράς ενημερώνουμε για θέματα της καθημερινότητας τους επαγγελματίες. Επιμορφώνουμε με ειδικά σεμινάρια τα μέλη μας. Δημιουργούμε προϋποθέσεις και ανάπτυξης στην Π.Ε Φλώρινας ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΛΜΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ...

Google+ Followers

@Επιμελητήριο Φλώρινας. Από το Blogger.

.

Αρχειοθήκη ιστολογίου