Συνάντηση του προέδρου του ΕΒΕ Φλώρινας με τον Έλληνα Πρόξενο στο ΜοναστήριΟ Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας κ. Σαπαλίδης Σάββας, επισκέφθηκε τον Έλληνα Πρόξενο στο Μοναστήρι με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του. 


Συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την επιχειρηματικότητα, την δικτύωση και την διείσδυση των ελληνικών επιχειρήσεων στην γείτονα χώρα. 

Επίσης, ο κ. Σαπαλίδης συναντήθηκε και με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μοναστηρίου όπου συζητήθηκε η κατάθεση πρότασης για διασυνοριακά προγράμματα και συνεργασίες στον ευρύτερο εμπορικό τομέα.

.

.

Χαιρετισμός Προέδρου Σάββα Σαπαλίδη

Χαιρετισμός Προέδρου Σάββα Σαπαλίδη
Σε μια δύσκολη συγκυρία για τις επιχειρήσεις και την οικονομία της χώρας δηλώνουμε παρών τολμώντας στα δύσκολα. Με διάθεση προσφοράς προς τα μέλη και τον τόπο μας δημιουργήσαμε συνεργασίες με πολλά ευρωπαϊκά επιμελητήρια. Με αίσθημα ευθύνης και προσφοράς ενημερώνουμε για θέματα της καθημερινότητας τους επαγγελματίες. Επιμορφώνουμε με ειδικά σεμινάρια τα μέλη μας. Δημιουργούμε προϋποθέσεις και ανάπτυξης στην Π.Ε Φλώρινας ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΛΜΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ...

Google+ Followers

@Επιμελητήριο Φλώρινας. Από το Blogger.

.

Αρχειοθήκη ιστολογίου