Συμμετοχή επιχειρήσεων στο Ελληνο- Σερβικό Φόρουμ στην Αθήνα 09-06-2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Επιμελητήριο Φλώρινας ενημερώνει τα ενδιαφερόμενα μέλη του ότι σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος και το Εμπορικό Επιμελητήριο Σερβίας θα συμμετέχει στη διοργάνωση του Ελληνο- Σερβικού Φόρουμ & επιχειρηματικής αποστολής που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 9 Ιουνίου 2017.

Στο φόρουμ θα εκπροσωπηθούν οι παρακάτω κλάδοι:
Τρόφιμα (& Βιολογικά προϊόντα), Ενέργεια, Τουρισμός, Έπιπλα ,Κατασκευές- Δομικά Υλικά, Χημικά προϊόντα για οικιακή χρήση και Καλλυντικά.
Το πρόγραμμα της επιχειρηματικής αποστολής περιλαμβάνει επιχειρηματικό φόρουμ στο οποίο θα παρουσιαστούν οι επενδυτικές και εμπορικές ευκαιρίες στις δύο χώρες, καθώς και διμερείς συναντήσεις (Β2Β) ανάμεσα σε ελληνικές και σερβικές επιχειρήσεις.
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις –μέλη του Επιμελητηρίου μας όπως δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή μέχρι τη Δευτέρα 15 Μαϊου 2017, στα γραφεία του Επιμελητηρίου ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο e-mail: eveflo@otenet.gr
Φλώρινα, 09-05-2017
ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΑΠΑΛΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ

.

.

Χαιρετισμός Προέδρου Σάββα Σαπαλίδη

Χαιρετισμός Προέδρου Σάββα Σαπαλίδη
Σε μια δύσκολη συγκυρία για τις επιχειρήσεις και την οικονομία της χώρας δηλώνουμε παρών τολμώντας στα δύσκολα. Με διάθεση προσφοράς προς τα μέλη και τον τόπο μας δημιουργήσαμε συνεργασίες με πολλά ευρωπαϊκά επιμελητήρια. Με αίσθημα ευθύνης και προσφοράς ενημερώνουμε για θέματα της καθημερινότητας τους επαγγελματίες. Επιμορφώνουμε με ειδικά σεμινάρια τα μέλη μας. Δημιουργούμε προϋποθέσεις και ανάπτυξης στην Π.Ε Φλώρινας ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΛΜΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ...

Google+ Followers

@Επιμελητήριο Φλώρινας. Από το Blogger.

.

Αρχειοθήκη ιστολογίου