Πραγματοποιήθηκε συνάντηση φορέων στο ΕΒΕ Φλώρινας για το θέμα της δημιουργίας διαμετακομιστικού κέντρου

Στις 3/4/2017 πραγματοποιήθηκε μια σημαντική συνάντηση στο Επιμελητήριο Φλώρινας με θέματα συζήτησης τη δημιουργία διαμετακομιστικού κέντρου (χερσαίο λιμάνι) στην Φλώρινα και την λειτουργία της γραμμής Φλώρινας- Νίκης.

Παραβρέθηκαν όλοι οι θεσμικοί φορείς του νομού και συγκεκριμένα: οι δύο Βουλευτές Φλώρινας κ. Αντωνιάδης και κ. Σέλτσας, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Μπίρος, ο Αντιδήμαρχος κ. Αριστείδου, ο Α Αντιπρόεδρος της κεντρικής ένωσης επιμελητηρίων Ελλάδος κ. Παπαδόπουλος Παναγιώτης, εκπρόσωποι της Γ.Γ. Ακίνητης Περιουσίας κα. Πέρκα και ο κ. Θεοδωρίδης. 
Επίσης, μας τίμησαν με την παρουσία τους η Αναπληρώτρια Γ.Γ. Εμπορικών, οικονομικών και Διεθνών Σχέσεων κα. Τεκτονίδου, ο Δ/ντης της ΕΤΒΑ Βορ. Ελλάδος κ. Τσουρδαλάκης, ο Προϊστάμενος λειτουργίας Βιομηχανικών Περιοχών κ. Πανταζόπουλος, η υπεύθυνη σιδηροδρομικού δικτύου κα. Σταφυλίδου, ο Δ/ντης του Τελωνείου Φλώρινας κ. Κωνσταντινίδης και οι δύο Τελώνες Νίκης και Κρυσταλλοπηγής.
Στην συνάντηση εργασίας αναδείχθηκε η ανάγκη επαναλειτουργίας της σιδηροδρομικής γραμμής Φλώρινας- Νίκης καθώς και η λειτουργία διαμετακομιστικού κέντρου στη ΒΙΠΕ Φλώρινας. Πρόκειται για δομές που θα βάλουν την περιοχή σε τροχιά ανάπτυξης, μειώνοντας την ανεργία και παράλληλα ενδυναμώνοντας το ΑΕΠ της χώρας.
Στο πλαίσιο αυτού του αγώνα, που αποτελεί μονόδρομο για τον νομό Φλώρινας, αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι θεσμικοί φορείς του νομού είναι μαζί, ενωμένοι, ανεξάρτητοι από πολιτικές πεποιθήσεις, διεκδικώντας σημαντικά έργα για τον τόπο. Έναν τόπο με πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα που όμως έχει αδικηθεί.

Φλώρινα, 4-4-2017
ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΑΠΑΛΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ

.

.

Χαιρετισμός Προέδρου Σάββα Σαπαλίδη

Χαιρετισμός Προέδρου Σάββα Σαπαλίδη
Σε μια δύσκολη συγκυρία για τις επιχειρήσεις και την οικονομία της χώρας δηλώνουμε παρών τολμώντας στα δύσκολα. Με διάθεση προσφοράς προς τα μέλη και τον τόπο μας δημιουργήσαμε συνεργασίες με πολλά ευρωπαϊκά επιμελητήρια. Με αίσθημα ευθύνης και προσφοράς ενημερώνουμε για θέματα της καθημερινότητας τους επαγγελματίες. Επιμορφώνουμε με ειδικά σεμινάρια τα μέλη μας. Δημιουργούμε προϋποθέσεις και ανάπτυξης στην Π.Ε Φλώρινας ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΛΜΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ...

Google+ Followers

@Επιμελητήριο Φλώρινας. Από το Blogger.

.

Αρχειοθήκη ιστολογίου