Ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου Φλώρινας κ. Σαπαλίδης Σάββας επισκέφθηκε το 1ο Λύκειο Φλώρινας

Ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου Φλώρινας κ. Σαπαλίδης Σάββας επισκέφθηκε το 1ο Λύκειο Φλώρινας στις 26-4-2017 μετά από πρόσκληση του Δ/ντή κ. Σταμπουλτζή Κωνσταντίνου.
Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση των μαθητών της Α΄και Β’ Λυκείου για την επιχειρηματικότητα , την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Π.Ε. Φλώρινας, τις ευκαιρίες , τις αδυναμίες αλλά και τις αναπτυξιακές προοπτικές.
Αξιοσημείωτη ήταν τόσο η συμμετοχή όσο και το ενδιαφέρον που έδειξαν οι μαθητές. Το Επιμελητήριο συγχαίρει τον Δ/ντη και τους καθηγητές του 1ου Λυκείου Φλώρινας για την πρωτοβουλία αυτή.
Το Επιμελητήριό μας εδώ και πέντε χρόνια συνεργάζεται με τις σχολικές μονάδες της Π.Ε. Φλώρινας αναδεικνύοντας τον τόπο μας, την επιχειρηματικότητα και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται.

.

.

Χαιρετισμός Προέδρου Σάββα Σαπαλίδη

Χαιρετισμός Προέδρου Σάββα Σαπαλίδη
Σε μια δύσκολη συγκυρία για τις επιχειρήσεις και την οικονομία της χώρας δηλώνουμε παρών τολμώντας στα δύσκολα. Με διάθεση προσφοράς προς τα μέλη και τον τόπο μας δημιουργήσαμε συνεργασίες με πολλά ευρωπαϊκά επιμελητήρια. Με αίσθημα ευθύνης και προσφοράς ενημερώνουμε για θέματα της καθημερινότητας τους επαγγελματίες. Επιμορφώνουμε με ειδικά σεμινάρια τα μέλη μας. Δημιουργούμε προϋποθέσεις και ανάπτυξης στην Π.Ε Φλώρινας ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΛΜΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ...

Google+ Followers

@Επιμελητήριο Φλώρινας. Από το Blogger.

.

Αρχειοθήκη ιστολογίου